waarom boeken bij stieviewondertours

Een bezoek aan Afrika is voor de meeste mensen geen alledaagse gebeurtenis. Maak die reiservaring des te mooier door op pad te gaan met StievieWonderTours.

onze belangrijkste troeven op een rijtje

thuis in zuid-afrika

thuis in zuid-afrika

Wij ontwerpen uitsluitend reizen naar Afrika. We durven ons dan ook Afrika specialist te noemen. Wij zijn letterlijk thuis in Zuid-Afrika. De mooiste stukjes natuur, charmante hotelletjes, boeiende excursies en opwindende activiteiten, ons register zit vol adresjes.

alles door ons getest

alles door ons getest

Door onze liefde voor reizen is reisbureau StievieWonderTours zo goed geworden als het nu is. Alle activiteiten en verblijven die we aanbieden werden door onszelf getest en goedgekeurd. We willen uitsluitend het beste, mooiste, leukste en lekkerste voor onze klanten.

op maat

op maat

Geen bandwerk, elke reis is uniek en afgestemd op jouw wensen. Jij geeft de criteria, wij bouwen een reis op die daar perfect aan beantwoordt. Kies wanneer, met wie en tegen welk budget je wil reizen. Rijd zelf of kies voor een privé-chauffeur/gids. Alvast enkele excursies of bezienswaardigheden aangestipt? Ons reisbureau puzzelt jouw ultieme reiservaring in elkaar.

opvolging ter plaatse

opvolging ter plaatse

Een vraag of probleem tijdens of in de aanloop naar jouw droomvakantie? Ons reisbureau is 7 op 7 bereikbaar met Nederlandstalige service ter plaatse. Wij laten je niet voor aap staan, we nemen onze verantwoordelijkheid. Jij en je reisgezellen kunnen zo snel verder met genieten.

prijs-kwaliteit

prijs-kwaliteit

‘Reis op maat’ is niet per se gelijk aan ‘peperdure reis die ik niet kan betalen’. Ondanks dat het prijzig klinkt, is zo’n vakantie helemaal niet duurder dan wanneer je alles rechtstreeks zou boeken. Wij werken namelijk volledig op basis van commissies op hotelverblijven. De prijzen die je online vindt, zijn exact dezelfde als diegene die jij voorgeschoteld krijgt.

alles in eigen beheer

alles in eigen beheer

Anders dan bij grote touroperators heeft StievieWonderTours alles in eigen beheer. Dat maakt ons systeem flexibel, transparant en persoonlijk. Jij boekt bij de mensen die jouw reis samenstellen én begeleiden. Ons enthousiaste team doet er alles aan jou de vakantie van je leven te bezorgen, van het reikhalzend uitkijken tot het met heimwee terugkijken naar de mooie herinneringen.

sta je alvast te popelen om te vertrekken?

Op een onvergetelijke vakantie naar Afrika

Voorstel aanvragen
  • Je eerste voorstel krijg je al binnen de 5 dagen
  • Geheel vrijblijvend
  • Volledig op maat