groepsreizen naar Zuid-Afrika

Hou je van authentieke reizen in een sfeervolle groep, maar wil je ook het comfort van een gids én chauffeur? Wil je alle highlights maar ook de verborgen pareltjes in één reis? Mag het voor jou dat tikkeltje meer en net iets anders zijn? Dan zijn onze begeleide rondreizen precies wat jij zoekt.

  • Nederlandstalige groep van max 17 personen
  • Chauffeurs, gidsen en excursies inbegrepen
  • Unieke, prachtige 4-5 sterren accommodaties aan scherpe prijs
  • Dagelijks inclusief ontbijt en een 3-gangen maaltijd (lunch of diner)
  • Engelstalige of Afrikaanssprekende StievieWonderTours gids
  • Vliegtickets inbegrepen

Groepsreis kaap de goede hoop

geplande groepsreizen

drakensberg-mountains-mpumalanga-south-africa
leeuw jeep Graskop

Kruger Swaziland Drakensbergen

Hou je van reizen in een sfeervolle groep, maar wil je ook het comfort van een gids én chauffeur? Ben je een natuurliefhebber en hou je van rust en stilte? Krijg je niet genoeg van dieren spotten? Wil je 15 dagen ondergedompeld worden in al wat Moeder Natuur in Zuid-Afrika te bieden heeft? Dan is deze luxueuze ‘bush getaway’ met alle highlights en verborgen pareltjes van het noordelijk deel van Zuid-Afrika beslist iets voor jou!

1 – 15 September 2021
15 dagen € 3800 per persoon
2 giraffen en een rots
Port Elizabeth Brug over de zee

Kruger Tuinroute Kaapstad

Droom je er al lang van om een luxe-safari te doen? Staat de Big Five spotten in het Kruger National Park op je bucketlist? Wil je het liefst alle highlights in één reis ervaren? Wil je al die unieke ervaringen delen met een bende toffe, Nederlandstalige reisgenoten? Dan is onze Groepsreis Kruger – Tuinroute – Kaapstad beslist iets voor jou!

10-25 september 2021
15-30 september 2021 uitverkocht!!!
16 dagen € 3985 per persoon
Cango Caves
Toeristen bij standbeeld Nelson Mandela

Kaapstad-Tuinroute-Wijnlanden

Wereldbefaamde wijnen proeven in het midden van adembenemende wijngaarden? De ‘‘couleur locale’’ beleven op pad door een echte Afrikaanse township? En wil je al die unieke ervaringen delen met een bende toffe, Nederlandstalige reisgenoten? Hou je van een authentieke beleving en een rustig reistempo? Dan is onze hartendief “Groepsreis Kaapstad-Tuinroute-Wijnlanden” beslist iets voor jou!

6-20 september 2021
15 dagen
Cango Caves
Toeristen bij standbeeld Nelson Mandela Franschhoek

Kaapstad-Tuinroute-Wijnlanden

Wereldbefaamde wijnen proeven in het midden van adembenemende wijngaarden? De ‘‘couleur locale’’ beleven op pad door een echte Afrikaanse township? En wil je al die unieke ervaringen delen met een bende toffe, Nederlandstalige reisgenoten? Hou je van een authentieke beleving en een rustig reistempo? Dan is onze hartendief “Groepsreis Kaapstad-Tuinroute-Wijnlanden” beslist iets voor jou!

1 – 15 oktober 2021
15 – 29 november 2021
15 dagen
Kinderen met struisvogels
Lachend kind met pinguin Lachend kind met neushoorn

Paasvakantie met (B)engels

Wil jij je (b)engels samen met leeftijdsgenootjes paaseieren laten rapen in Zuid-Afrika? Samen met je oogappels op zoek gaan naar pinguïns, Kaapse pelsrobben, apen, krokodillen, struisvogels en de BIG 5? Speleoloog zijn voor een dag in de Cango Caves of net als Superman vliegen met de zip lines? Genieten van een heerlijk wijntje terwijl je kinderen ravotten met andere Nederlandstalige reisgenoten? Klinkt dit allemaal als muziek in je oren? Dan is deze begeleide groepsreis waar zowel de ouders als de kinderen zich optimaal kunnen uitleven beslist iets voor jou! Bovendien heb je ook nog tijd vrij om even met je gezinnetje alleen te genieten, los van de groep.

4 april – 18 april 2021
15 dagen

over onze groepsreizen

gebalanceerd reisprogramma

In onze begeleide rondreizen beleef je alle highlights én verborgen pareltjes van de regenboognatie in één reis. Een goed gevuld reisprogramma maar met meer dan voldoende tijd om te genieten, bij ons gaat het om beleven in plaats van louter ‘geweest’ zijn. Op de meeste bestemmingen overnacht je daarom minstens twee keer.

zorgvuldig uitgekozen hotels

Alle overnachtingen zijn in de prijs inbegrepen. Wij garanderen kwaliteit, alle verblijfplaatsen werden door ons getest en goedgekeurd. Unieke 4-5 sterren accommodaties. Van stijlvolle hotels tot luxe-tenten en authentieke guesthouses.

sfeervolle groep

Een groep van maximum 17 is klein genoeg om het gezellig te houden en groot genoeg om enkele vrienden met gelijkaardige interesses te ontmoeten. In onze groepsvakanties geniet je van een goed gevarieerd programma: proef de lokale gastronomie, bezoek adembenemend mooie stukjes natuur, spot wilde dieren op een spannende safari, …

vaste vertrekdata

Onze groepsreizen werken met vaste vertrekdata en zijn beperkt in plaatsen. Bekijk snel ons aanbod groepsreizen. Misschien tot binnenkort in Zuid-Afrika!

vraag vrijblijvend meer info over onze groepsreizen