Over Stievie-WonderTours

StievieWonderTours is het reisbureau van Kathleen Aerts (voormalig K3-lid) en haar man Steven. Wij wonen in Zuid-Afrika en zijn zelf verzot op reizen. Met die kennis stellen we ongeëvenaarde kwaliteitsreizen naar Afrika samen. Volledig in eigen beheer en met kennis van zake.

Ontstaan uit liefde
voor zuid-afrika

Bij ons eerste bezoek aan Zuid- Afrika een kleine 20 jaar geleden werden wij op slag verliefd. Dolverliefd op een land dat onnoemelijk veel te bieden heeft. Tijdens vele Afrika-reizen nam onze passie alleen maar toe.

Uit die Afrikaanse romance ontstond reisbureau StievieWonderTours. We wisselden het vaak druilerige België in voor het adembenemende Zuid-Afrika. Vanuit ons kantoor in de kleurrijke wijnvelden in Paarl (op 40 minuten van Kaapstad), stellen wij reizen op maat samen naar Afrika alsook begeleide groepsreizen naar Zuid-Afrika en Namibië.

Wij willen onze passie voor afrika met zoveel mogelijk mensen delen

Met een stevig gevulde rugzak vol reiservaringen willen we mensen het beste van Afrika laten beleven. En dat op die manier die jij leuk vindt. Geen bandwerk maar unieke ervaringen voor elk soort reisgezelschap, ook met kinderen.
We zijn erg blij dat we reeds 5.000 tevreden reizigers mochten verwelkomen.
Ben jij een van de volgenden? Tot vinnig?

Enthousiast team
afrika-kenners

Steven en Kathleen kunnen rekenen op een enthousiast team van deskundige travel consultants, reisbegeleiders, gidsen en chauffeurs. Een persoonlijke, informele aanpak mag je bij ons erg letterlijk nemen. Op vakantie mag er al eens gelachen worden.

Steunt township kindergarden

Wij vinden dat iedereen in de wereld kansen verdient. Daarom zet StievieWonderTours zich in voor de Township Kindergarden, een kinderdagverblijf van 0 tot 5 jaar. Bij elke boeking schenken we een donatie aan deze township.

in de pers

Geregistreerd
touroperator bij SATSA

Erkende gidsen door
CATTHSETA