Groepsreizen met kinderen

Wil je een onvergetelijke reis beleven met je (b)engels? Samen op zoek gaan pinguïns, Kaapse pelsrobben, apen, krokodillen en leeuwen? Genieten van een heerlijk glaasje wijn terwijl je oogappels met Nederlandstalige kameraadjes ravotten in de prachtige wijngaarden? De Afrikaanse bush en couleur locale beleven? Dan zijn onze groepsreizen met kinderen naar Zuid-Afrika beslist iets voor jou! Zuid-Afrika is uitermate kindvriendelijk en heel modern. Een unieke bush-ervaring met de infrastructuur, medische zorgen en comfort van Westers niveau!

  • Nederlandstalige groep van max 24 personen
  • Chauffeur, gids en excursies inbegrepen
  • Unieke, prachtige 4-5 sterren accommodaties aan scherpe prijs
  • Dagelijks inclusief ontbijt en lunch of diner
  • Vliegtickets inbegrepen

Geplande groepsreizen met kinderen

pinguins
sliding Lachend kind met neushoorn

Juli-Augustus reis met (b)engels
Zuid-Afrika: Kruger Durban KAAP

Droom je er al lang van om samen met je oogappels een luxe-safari te doen? Staat de Big Five spotten in het Kruger National Park op je bucketlist? Wil je het liefst alle highlights in één reis ervaren? Wil je al die unieke ervaringen delen met andere toffe, Nederlandstalige families? Dan is onze Juli reis met (b)engels Kruger en de Kaapbeslist iets voor jou!

6 jul – 24 jul 2025
13 jul – 31 jul 2025
29 jul – 16 aug 2025
19 dagen
Kinderen met struisvogels
Lachend kind met pinguin Lachend kind met neushoorn

Paasvakantie met (b)engels
Zuid-Afrika: Parels van de Kaap

Wil jij je (b)engels samen met leeftijdsgenootjes paaseieren laten rapen in Zuid-Afrika? Samen met je oogappels op zoek gaan naar pinguïns, Kaapse pelsrobben, apen, krokodillen, struisvogels en de BIG 5? Speleoloog zijn voor een dag in de Cango Caves of net als Superman vliegen met de ziplines? Genieten van een heerlijk wijntje terwijl je kinderen ravotten met andere Nederlandstalige reisgenoten? Klinkt dit allemaal als muziek in je oren? Dan is deze begeleide groepsreis waar zowel de ouders als de kinderen zich optimaal kunnen uitleven beslist iets voor jou! Bovendien heb je ook nog tijd vrij om even met je gezinnetje alleen te genieten, los van de groep.

29 maart – 12 april 2024 uitverkocht!!!
05 apr – 19 apr 2025
07 april – 21 april 2025* (zie details)
15 dagen

vraag vrijblijvend meer info over onze groepsreizen